Кабінет Міністрів України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ 
від 13 червня 2002 р. N 316-р 
Київ 
Про видання збірки поетичних творів "Кобзар" до 190-річчя від дня народження Тараса Шевченка 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

від 13 червня 2002 р. N 316-р 

Київ 

Про видання збірки поетичних творів "Кобзар" до 190-річчя від дня народження Тараса Шевченка 

З метою забезпечення широкого доступу населення до поетичної спадщини Т. Г. Шевченка: 

1. Держкомінформу визначити відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" розробника оригіналу-макета збірки поетичних творів Тараса Шевченка та забезпечити на умовах державного замовлення протягом 2002 - 2004 років її видання з логотипом "Кобзар" у кожну родину" тиражем: 

для бібліотек мережі МОН (за його замовленням) - 300 тис. примірників; 

для бібліотек мережі Мінкультури (за його замовленням) - 10 тис. примірників; 

для інших бібліотек, оптово-роздрібної книготорговельної мережі та для українських культурно-освітніх осередків за кордоном (за замовленням Держкомінформу) - 300 тис. примірників. 

2. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям визначити тираж збірки поетичних творів Тараса Шевченка "Кобзар", необхідний для забезпечення бібліотек і книготорговельної мережі відповідного регіону, і у двомісячний термін подати заявки Держкомінформу. 

3. Фінансування видання збірки поетичних творів "Кобзар" здійснювати за рахунок бюджетних призначень, що передбачатимуться центральним органам виконавчої влади у державному бюджеті на відповідний рік для виконання державного замовлення на видавничу продукцію. 

Прем'єр-міністр України 

А. КІНАХ 

Інд. 28

До перелiку