Новини

680568_w_300.jpg
Слова Шевченка прозвучать в акустичній обробці.

В інтернеті запустився конкурс "Ше.Пісня" на краще виконання пісні в акустиці на слова Шевченка. Участь у конкурсі може взяти будь-який виконавець, який покладе слова Тараса Шевченка на музику.

Прийом заявок від музикантів пройде до 29 лютого.

Відбиратися кращі пісні конкурсною комісією, в яку входить Сергій Василюк (лідер гурту "Тінь Сонця"), Віталій Калініченко (лідер гурту "ВЕРЕМІЙ"), Ярослав Джусь (лідер "Шпилястих Кобзарів") та інші музиканти.

За умовами конкурсу, у ньому можуть взяти участь акустичні виконавці. Не розглядаються заявки стилю поп та естради. Для акомпанування текстів Шевченка можна використовувати тільки акустичні інструменти.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати заявку.

Запис треку може бути як аматорський, так і професійний, навіть у відео форматі живого виконання. Якщо трек не записаний до хорошої студійному якості, організатори сприяють запису пісні.

До фіналу дійдуть 10 учасників, які увійдуть до збірки акустичних пісень - CD-формату. Ці диски будуть розіслані на всі державні радіостанції країни. П'ятеро кращих виконавців візьмуть участь у фінальному гала-концерт і нагородження статуеткою та дипломами в ресторані "Шевченко" 9 березня.

GAZETA.UA

До перелiку