Новини

3.jpg

У Сумах відбувся інтелектуальний квест на знання творчості Шевченка.

3 травня 2016 в Сумах активісти «Студентської Свободи» спільно з місцевими осередками ВГО «Сокіл» та ВО «Свобода» провели інтелектуальний квест до 176-річчя з дня виходу першого «Кобзаря» Тараса Шевченка. Учасники заходу були розділені на дві команди і рухалися від пункту до пункту центром міста, вирішували завдання і отримували підказки щоб дістатися до кінцевої точки - пам'ятника Т. Шевченка.

Юнацтво більше години вирішували завдання на і рухалися точками квесту по місту. Для того, щоб отримати підказку до наступної точки команди мали проявити знання творчості і біографії Т. Шевченка. Зрештою, команда - переможець, яка першою дісталася кінцевого пункту, отримала від націоналістів подарунки - 10 квитків на фільм в кінотеатр «Космос».

«Даний захід дозволив всім переконатися в тому, що сучасна молодь активна, знає, цікавиться літературою, вивчає історію, ознайомлена з творчістю весвитньо-відомого Кобзаря. Шевченківський слово вічне, воно звучить крізь століття, адже в серцях кожного українському живе світла пам'ять про величного пророка України!» - Зазначила на завершення заходу керівниця місцевого відділення ГО« Студентська Свобода» Аліна Коваленко.

The Sumy Times

До перелiку