Новини

"Відновлення Донбасу" відкриє виставку "Мій Шевченко" до дня народження Кобзаря

Її партнерами стануть Національний музей ім. Шевченко і Державна художня школа ім. Шевченка. У середу, 9 березня, о 14.00 в Дружківського міській центральній бібліотеці ім. Лесі Українки (Донецька область, р. Дружківка, вул. Енгельса, 112) відбудеться урочисте відкриття експозиції "Мій Шевченко", присвяченій 202 річниці від дня народження Тараса Шевченка.

78e8acc82256ad069445703667_9187079b (1).jpg
Організатором виставки виступила громадська ініціатива "Відновлення Донбасу", партнерами - Національний музей ім. Т. Шевченка і Державна художня школа ім. Т. Шевченка.

На виставці буде представлена банерна експозиція "Життя і творчість Тараса Шевченка", що складається з 12 широкоформатних банерів, які розповідають і ілюструють життєвий і творчий шлях видатного українця. Також жителі регіону ознайомляться з 34 роботами учнів художньої школи, присвячені річниці народження великого українського поета.

Під час відкриття виставки між громадською ініціативою "Відновлення Донбасу" та Національним музеєм ім. Тараса Шевченка буде підписано угоду про співпрацю. В рамках планованого угоди буде розпочата робота по створенню сучасного суспільно-культурного центру регіону з залученням до його роботи провідних фахівців України в галузі освіти, науки і культури. Особливу увагу в рамках роботи центру планується приділити підтримці дітей та молоді регіону.

Вести-Укр.com

До перелiку